Benodigdheden : voor 4 personen
2 thl. olijfolie 500 g van rundvlees in stukjes 2 eetl. meel 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 250 g kleine champignons, in vieren 1 kop tomaten in blik ongezouten, gehakt, met sap 1 thl. geraspte sinaasappelschil ½ kop sinaasappelsap ½ thl. zout 1 kop bevroren erwten ½ kop gehakte verse peterselie 1 thl. Stoverijkruiden
Para 4 personas
2 cucharillas de aceite de Oliva 500 g de ternera en trozos 2 cucharas de harina. 1 cebolla, bien picada 2 dientes de ajo, bien picados 250 g de champigñones, en cuartos 1 taza de tomate picado de lata sin sal y su jugo 1 cucharilla de cascara de naraja rallada ½ taza de jugo de naranja ½ cucharilla de sal 1 taza de guisantes congelados ½ taza de perejil fresco picado 1 cucharilla de hierbas para estofado ( especias para carne)
Bereiding:
1/ Verhit de olie op middelhoog vuur. 2/ Meng het in stukjes gesneden vlees in de bloem en gooi het in de pan 3/ Laat het ongeveer 4 minuten bakken tot het vlees goudbruin ziet. 4/ Verwijder het vlees uit de pan. 5/ Leg de fijngehakte look, de ui en de champignons in de pan en laat ongeveer een 5 tal minuten doorsudderen. 6/ Voeg de tomaten met hun sap, de geraspte sinaasappelschil en sinaasappelsap toe in de pan. Daarna een half thl zout, en de stoverijkruiden. 7/ Als laatste voeg het vlees erbij, deksel erop en laat ongeveer 45 minuten doorsudderen....de laatste 5 minuten gooi je de erwten erbij en voor het opdienen de gehakte peterselie toevoegen...
Lekker met aardappelpuree, gebakken aardappelen, stokbrood, rijst of pasta.
Preparación:
1/ Calentar el aceite a fuego medio. . 2 Mezcle la carne picada en la harina y póngala en la sartén. 3/ Déjelo hornear unos 4 minutos hasta que la carne esté dorada. 5/ Ponga el ajo los champigñones y la cebolla finamente picados en la sartén y cocine a fuego lento durante aproximadamente unos 5 minutos. 6/ Agregue los tomates picados con su jugo, la cáscara de naranja rallada y el jugo de naranja a la sartén. Luego la sal y las hierbas de guisado ( especias para carne). 7/ Finamente agregue la carne, tape y cocine a fuego lento durante aproximadamente unos 45 minutos… Los últimos 5 minutos ponga los guisantes, para finalizar le ponemos el perejil picado. Acompañar con patatas, pan, arroz o pasta.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten