Tiempo de Preparación:
30 minutos
Tiempo de cocción: 75 minutos
Categoría: Carnes
Dificultad: Fácil
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 75 minuten
Categorie: Vlees
Moeilijkheidsgraad: gemakelijk
Ingredientes para preparar Carrilleras de Cerdo
8 carrilleras de cerdo.
1 cebolla.
2 zanahorias.
1 rama de apio.
1 vaso de vino tinto.
1 rama de tomillo.
harina
Aceite y sal.
Ingrediënten om Varkenswangetjes te bereiden
8 Varkenswangetjes.
1 Ui.
2 Wortelen.
1 Stengel bleekselderij.
1 Glas rode wijn.
1 Takje tijm.
bloem
Olie en zout.
Cómo preparar Carrilleras de Cerdo
Salar las carrilleras, enharinarlas y dorarlas en la sartén con un poco de aceite, a fuego fuerte, hasta que se doren por todos los lados. Añadir entonces a la cazuela la cebolla y la zanahoria picadas.
Bereiding van de varkenswangetjes
Zout de wangen,voeg bloem toe en bruin ze in de pan met een beetje olie, op een hoog vuur, tot ze aan alle kanten goudbruin zijn. Voeg daarna de gesnipperde ui en de wortel toe aan de pot.
Echamos tomillo y removemos. Dejamos rehogar un poco.
Vertemos el agua y el vino en la olla a presión.
Voeg tijm toe en roer. Laat het een beetje sudderen. Giet het water en de wijn in de snelkookpan.
La tapamos y dejamos que cueza unos 35 minutos. Si hacemos las carrilleras de cerdo en una olla normal el proceso es el mismo, sólo que hay que dejar cocer a fuego lento al menos 1 hora y 15 minutos, y vigilar que no se quede sin líquido.
Dek het af en laat het ongeveer 35 minuten koken. Als je de varkenswangetjes in een normale pot maakt, is het proces hetzelfde, alleen moet je het minstens 1 uur en 15 minuten laten sudderen. Zorg ervoor dat het niet zonder vocht kookt.
Cuando la carne esté tierna la sacamos de la olla, ponemos las verduras en el vaso de la batidora y las trituramos. Se sirve la carne con la salsa triturada y acompañada de arroz. También se pueden incorporar unas patatas a la olla 20 minutos antes de apagar el fuego.
Haal het vlees ui de pan zodra het mals is, doe de groenten in het blenderglas en hak ze fijn. Serveer het vlees met de saus uit de blender en serveer met rijst. Je kan 20 minuten voordat het klaar is, ook aardappelen toevoegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten