woensdag 25 augustus 2021

Carrilleras de Cerdo - Varkenswangetjes

 


Tiempo de Preparación: 30 minutos
Tiempo de cocción: 75 minutos
Categoría: Carnes
Dificultad: Fácil

Voorbereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 75 minuten
Categorie: Vlees
Moeilijkheidsgraad: gemakelijk


Ingredientes para preparar Carrilleras de Cerdo

 

8 carrilleras de cerdo.

1 cebolla.

2 zanahorias.

1 rama de apio.

1 vaso de vino tinto.

1 rama de tomillo.

Aceite y sal.  

Ingrediënten om Varkenswangetjes te bereiden

 

8 Varkenswangetjes.

1 Ui.

2 Wortelen.

1 Stengel bleekselderij.

1 Glas rode wijn.

1 Takje tijm.

 Olie en zout.



Cómo preparar Carrilleras de Cerdo 

Bereiding van de varkenswangetjes

Una doraditas por todos los lados. Entonces añadimos a la olla la cebolla picada y la zanahoria.en la olla con un poco de aceite, a fuego fuerte, hasta que estén vez que hemos salado las carrilleras le echaremos harina y las doraremos 


Zout de wangen,voeg bloem toe en bruin ze in de pan met een beetje olie, op een hoog vuur, tot ze aan alle kanten goudbruin zijn. Voeg daarna de gesnipperde ui en de wortel toe aan de pot.

 


Echamos tomillo y removemos. Dejamos rehogar un poco.

Vertemos el agua y el vino en la olla a presión.

Voeg tijm toe en roer. Laat het een beetje sudderen. Giet het water en de wijn in de snelkookpan.

 


La tapamos y dejamos que cueza unos 35 minutos. Si hacemos las carrilleras de cerdo en una olla normal el proceso es el mismo, sólo que hay que dejar cocer a fuego lento al menos 1 hora y 15 minutos, y vigilar que no se quede sin líquido.

 

Dek het af en laat het ongeveer 35 minuten koken. Als je de varkenswangetjes in een normale pot maakt, is het proces hetzelfde, alleen moet je het minstens 1 uur en 15 minuten laten sudderen. Zorg ervoor dat het niet zonder vocht kookt.


Cuando la carne esté tierna la sacamos de la olla, ponemos las verduras en el vaso de la batidora y las trituramos. Se sirve la carne con la salsa triturada y acompañada de arroz. También se pueden incorporar unas patatas a la olla 20 minutos antes de apagar el fuego.

 

Haal het vlees ui de pan zodra het mals is, doe de groenten in het blenderglas en hak ze fijn. Serveer het vlees met de saus uit de blender en serveer met rijst. Je kan 20 minuten voordat het klaar is, ook aardappelen toevoegen.

 



 




 




 


 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cazuela de fideos con merluza – Stoofpot van Heek

    Riquísima cazuela de fideos con merluza. Se hace también con cazón, caballas, ...