vrijdag 8 november 2024

Costillas de Cerdo Para Chuparte los Dedos- Varkensribbetjes om je vingers af te likken

 

Costillas de Cerdo Para Chuparte los Dedos- Varkensribbetjes om je vingers af te likken

Ingredientes

4 tazas de agua

1 costillar cortado

3 dientes de ajo

1 cebolla

1/2 cdta sal

1/4 cdta pimienta negra

1/2 cdta oregano

1/2 cdta comino

 Ingrediënten

4 kopjes water

gesneden ribbetjes

3 teentjes knoflook

1 ui

1/2 theelepel zout

1/4 theelepel zwarte peper

1/2 theelepel oregano

1/2 theelepel komijn

 Salsa

1/2 taza agua

1/4 taza salsa soya

1 cda vinagre blanco

1 cda mostaza 

cda miel de abeja

1/2 taza salsa de tomate

Saus

1/2 kopje water

1/4 kop sojasaus

1 eetlepel witte azijn

1 eetlepel mosterd

1 eetlepel honing

1/2 kop tomatensaus

 Elaboración

Poner en una olla 1 litro de agua dejar que hieva, cuando hieva agregar el costillar. Igualmente agregamos los 3 dientes de ajo, 1 cebolla cortada en laminas, media cucharita de sal ¼ cuchallarita de pimienta negra, media cuarita de oregano y media cuchallarita de comino y mezclamos todo muy bien para que coja todo su sabor.

 Bereiding

Doe 1 liter water in een pot en laat het koken, voeg als het kookt de ribbetjes toe. Voeg de 3 teentjes knoflook, 1 in plakjes gesneden ui, een halve theelepel zout, ¼ theelepel zwarte peper, een halve theelepel oregano en een halve theelepel komijn toe en meng alles goed door elkaar.

Cocinar a fuego medio unos 45 minutos. Ahora removelas para que se cocinen igualmente. Ahora vertir en un bol ¼ de taza de agua, un¼ de taza de salsa de soya una cucharada de vinage blanco una cucharada de mostaza cucharada de miel de abeja y media taza de salsa de tomate o ketchup.

Laat ongeveer 45 minuten koken op middelhoog vuur. Meng
alles goed door elkaar zodat het gelijkmatig gaar word. Giet nu ¼ kopje water,
¼ kopje sojasaus, 1 eetlepel witte azijn, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel honing
en 1/2 kopje ketchup in een kom.

 

Mezclamos estes ingredientes muy bien.

Meng deze ingrediënten goed door elkaar.


Ahora agregar la salsa a las costillas y mezclar bien la salsa y las costillas y cocinar 15 minutos a fuego muy bajo.

Voeg nu de saus toe aan de ribbetjes en meng alles goed door elkaar. Laat het geheel 15 minuten koken op een heel laag vuur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pechuga De Pollo Con salsa de soja Y Miel-Kipfilet met sojasaus en honing

  Pechuga De Pollo Con salsa de soja Y Miel-Kipfilet met sojasaus en honing Ingredientes: 3 pechugas de pollo sal al gusto pimient...