Costillas de Cerdo Para Chuparte los Dedos- Varkensribbetjes om je vingers af te likken
Ingredientes
4 tazas de agua
1 costillar cortado
3 dientes de ajo
1 cebolla
1/2 cdta sal
1/4 cdta pimienta negra
1/2 cdta oregano
1/2 cdta comino
Ingrediënten
4 kopjes water
gesneden ribbetjes
3 teentjes knoflook
1 ui
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
1/2 theelepel oregano
1/2 theelepel komijn
Salsa
1/2 taza agua
1/4 taza salsa soya
1 cda vinagre blanco
1 cda mostaza
cda miel de abeja
1/2 taza salsa de tomate
Saus
1/2 kopje water
1/4 kop sojasaus
1 eetlepel witte azijn
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel honing
1/2 kop tomatensaus
Elaboración
Poner en una olla 1 litro de agua dejar que hieva, cuando hieva agregar el costillar. Igualmente agregamos los 3 dientes de ajo, 1 cebolla cortada en laminas, media cucharita de sal ¼ cuchallarita de pimienta negra, media cuarita de oregano y media cuchallarita de comino y mezclamos todo muy bien para que coja todo su sabor.
Bereiding
Doe 1 liter water in een pot en laat het koken, voeg als het kookt de ribbetjes toe. Voeg de 3 teentjes knoflook, 1 in plakjes gesneden ui, een halve theelepel zout, ¼ theelepel zwarte peper, een halve theelepel oregano en een halve theelepel komijn toe en meng alles goed door elkaar.
Cocinar a fuego medio unos 45 minutos. Ahora removelas para que se cocinen igualmente. Ahora vertir en un bol ¼ de taza de agua, un¼ de taza de salsa de soya una cucharada de vinage blanco una cucharada de mostaza cucharada de miel de abeja y media taza de salsa de tomate o ketchup.
Laat ongeveer 45 minuten koken op middelhoog vuur. Meng
alles goed door elkaar zodat het gelijkmatig gaar word. Giet nu ¼ kopje water,
¼ kopje sojasaus, 1 eetlepel witte azijn, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel honing
en 1/2 kopje ketchup in een kom.
Mezclamos estes ingredientes muy bien.
Meng deze ingrediënten goed door elkaar.
Ahora agregar la salsa a las costillas y mezclar bien la salsa y las costillas y cocinar 15 minutos a fuego muy bajo.
Voeg nu de saus toe aan de ribbetjes en meng alles goed door elkaar. Laat het geheel 15 minuten koken op een heel laag vuur.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten