Escobas de bruja-Heksenbezems
Ingredientes:
1 paquete de palitos Quely con pipas
Lonchas de queso gouda
Lonchas de jamón cocido
Tiras de puerro para atar
Ingrediënten:
1 pakje Quely sticks met zaadjes (broodstengels)
Plakjes Gouda kaas
Plakjes gekookte ham
Reepjes prei om te binden
Preparación:
Cortamos a rectángulos las lonchas de queso y de jamón cocido, cortamos por uno de los lados a modo de flecos y enrollamos en el palito de pan, atamos con una tira de puerro o cebollino, yo prefiero el puerro pues es mas resistente al nudo y mucho mas manipulable.
Ya tenemos lista nuestras escobitas...
Bereiding:
Snijd de plakjes kaas en gekookte ham in rechthoeken, snijd ze aan één kant in zodat ze franjes vormen en rol ze op aan de broodstengel, bind ze vast met een reep prei of bieslook, ik geef de voorkeur aan prei omdat het beter bestand is tegen knopen en veel gemakkelijker te hanteren is.
Nu zijn onze bezems klaar....
Geen opmerkingen:
Een reactie posten