maandag 25 november 2024

Sangria a my manera - Sangria op mijn manier

 

Sangria a my manera - Sangria op mijn manier

Ingredientes de la sangría:

350 ml Vino tinto de buena calidad (1 y 1/2 Cups)

700 ml Refresco de naranja (3 Cups)

100 g Azúcar (1/2 Cup)

1 copita de Mandarine Napoleon

1 Limón

2 Naranjas

3 Melocotones

Hielo

 

Sangria-ingrediënten:

350 ml rode wijn van goede kwaliteit (1 en 1/2 kopjes)

700 ml sinaasappelsoda (limonade) (3 kopjes)

100 g suiker (1/2 kopje)

1 klein glas Mandarine Napoleon

1 citroen

2 sinaasappels

3 perziken

IJs

 

Preparación de la sangría:

1 En un recipiente amplio ponemos el vino y el azúcar, mezclamos hasta que el azúcar se haya disuelto, pelamos y troceamos los melocotones las naranjas, los añadimos al vino con 1 copita de Mandarine Napoleon;

Lavamos bien el limón y lo cortamos en trozos de tamaño medio y también lo incorporamos al vino, mezclamos todo muy bien, tapamos el recipiente y dejamos macerar en la nevera 3 a 4 horas.

 

2 Pasado el tiempo de macerado añadimos los refrescos de naranja procurando que estén bien fríos, mezclamos bien y añadimos el hielo unos minutos antes de servir

 

Bereiding van de sangria:

1 Doe de wijn en de suiker in een grote kom, meng tot de suiker is opgelost, schil de perziken en de sinaasappels en snijd ze in stukjes, voeg ze toe aan de wijn met 1 klein glas Mandarine Napoleon;

was de citroen goed en snijd hem in middelgrote stukken en voeg hem ook toe aan de wijn, meng alles goed, dek de kom af en laat 3 tot 4 uur rusten in de koelkast.

 

2 Zodra de rusttijd verstreken is, voeg je de sinaasappelfrisdranken toe, zorg ervoor dat ze heel koud zijn, meng goed en voeg een paar minuten voor het opdienen het ijs toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pechuga De Pollo Con salsa de soja Y Miel-Kipfilet met sojasaus en honing

  Pechuga De Pollo Con salsa de soja Y Miel-Kipfilet met sojasaus en honing Ingredientes: 3 pechugas de pollo sal al gusto pimient...